Club on the Net

Club on the Net is hét online ledenprogramma voor uw vereniging. Het bestaat uit een basisprogramma dat kan worden uitgebreid met modules. Door de modulaire opzet krijgt u altijd het programma waar uw club behoefte aan heeft.

Eenvoudig in gebruik

Alles wat u nodig heeft om aan de slag te gaan met Club on the Net is een PC met internetverbinding.
Omdat u geen software hoeft te installeren kunt u op het moment dat het u uitkomt; thuis, op kantoor of op reis al uw clubzaken beheren.
Het beheer, het onderhoud en de veiligheid van de software zelf wordt verzorgd door Club on the Net, wat voor u een zorg minder is.
Er is veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van Club on the Net. Zo zal iedereen die met bijvoorbeeld MS Word kan omgaan,
zich ook in ons programma snel thuis voelen. Onze jarenlange ervaring met verenigingen en bonden heeft geresulteerd in een programma
waarmee u vrijwel al uw administratieve wensen efficiënt kunt uitvoeren

Modulaire opzet = Uitbreiden naar wens

De basis van Club on the Net is de Ledenadministratie. Deze basis kunt u uitbreiden met de zogenaamde Modules, stukjes specifieke functionaliteit die u een scala aan extra mogelijkheden bieden. U kunt er meer over lezen op de pagina Modules.

Heeft uw vereniging specifieke wensen? Dan kunnen wij ook maatwerkmodules voor u ontwikkelen, die naadloos aansluiten op de Ledenadministratie. U kunt hierbij rekenen op onze rijke ervaring met allerhande praktische toepassingen.

Naast de uitbreiding door middel van modules kan Club on the Net direct gekoppeld worden aan een ander topproduct: Twinfield online boekhouding. Als gebruiker van Club on the Net profiteert u niet alleen van een zeer scherpe prijs, maar ook van een naadloze integratie: u kunt er uw gehele financiële administratie mee beheren, tot en met de productie van uw jaarrekening.

Veilig

Alle programma’s en modules worden centraal door Club on the Net beheerd en staan op een server die 24/7 wordt gecontroleerd en beveiligd. Er worden dagelijks back-ups van uw kostbare gegevens gemaakt. Daarnaast zorgen wij voor een veilige verbinding tussen uw PC of telefoon en ons programma.

Reacties zijn gesloten.